KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Ali Galip Çalık Anadolu Lisesi

Nis

DEPREMDE KAYBETTİĞİMİZ ŞEHİTLERİMİZ

Nis

6 ŞUBAT 2023 TARİHİNDE MEYDANA GELEN 7,7 ve 7,5 LİK  KAHRAMANMARAŞ DEPREMLERİNDE HAYATINI KAYBEDENLERE ALLAHTAN RAHMET DİLER YARALILARA ACİL ŞİFALAR DİLERİZ TÜRK MİLLETİNİN BAŞI SAĞ OLSUN.

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

OKUL SPORLARI GENÇ A ERKEKLERDE ve

OKUL SPORLARI A KIZLARDA

OKULUMUZ İL BİRİNCİSİ OLDU

Ara

Okulumuzda olası tehditleere karşı bina boşaltım tatbikatı yapıldı.

Deprem, yangın gibi acil durumlarda ne yapılması gerektiği hakkında bilgi verildi.

Kahramanmaraş ın deprem bölgesinde olduğu özellikle vurgulandı.

112 Acil telefonun kullanımı açıklandı.

Her türlü acil durumlarda bu numaranın aranması anlatıldı.

Ara

Ali Galip Çalık Anadolu Lisesi olarak 03.12.2022 tarihinde Kapadokya'ya gezi düzenledik. Almanca öğretmenimiz Naciye EREYMAN'ın organizesiyle düzenlenen gezimize öğrencilerimiz katılımı yoğun oldu.

Okul müdürümüz Ramazan YILDIZ, Müdür yardımcımız Osman DOBUR, İngilizce öğretmenimiz Eda KÜTÜK'ün danışman olarak katıldığı gezimiz problemsiz, eğlenceli geçti.

Gezilen bölgelerde yabancı turistlerle röportajlar yapıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk okulumuzda düzenlenen program ile anıldı.

Kas

Kahramanmaraş Uluslararası 8. Kitap ve Kültür Fuarına Ali Galip Çalık Anadolu Lisesi olarak katılım sağladık

Ekm

Yazar, Şair, Gezgin Ahmet Süreyya DURNA Ali Galip Çalık Anadolu Lisesinde öğretmen ve öğrencileirmizle söyleşi yaptı.

Eyl

Haziran ayında yapılan Siyeri Nebi kitap okuma yarşmasında birinci olan kızımız Esma ARI'ya ödülünü okul müdürümüz Ramazan YILDIZ verdi.

Eyl

May

Seydişehir de yapılan Judo Bölge Şampiyonasında Öğrencimiz Seher SAYGILI kendi kilosu olan 52 kilogramda bölge şampiyonu 64 kilogramda ise bölge 3.sü olmuştur.